Nu är man igång.

Började denna resan den 4/8 och på denna tiden som gått har jag gått grån 93.8 till 90.8. är otriligt stolt över mig själv. Har inte ätit godis sedan jag började. Kanske inte bästa maten men så mycket vanlig mat från grunden som jag kunnat, äter en stadig havregröt som frukost varje morgon. och två mellan mål och lunch och middag så äter en hel del gånger, men har redan börjat känna av att jag inte kan äta så mycket åt gången för då känner jag mig mega proppmät, så max 2.5-3 dl är vad jag orkar per gång :) 
Känns fantastiskt.
 
Idag blir det barnpsykologen och försöka hinna till vettis hur det nu ska gå till! Kl 8,30 på sjukuset ca 30 minuter här ifrån mötet tar ca 30 min och sen försöka hinna hem hämta katten och sen i väg till vettis till kl 10 som ligger ca 10 minuter här i från.
Får se hur det går i dag :)
 
Ha en toppen dag!!
 
 
 

Nu och för alltid

Hej! Här berättas de om mitt liv och min vardag med barn och sambo, livet i allmänhet och om tankar och funderingar, vänner och jobb finns också med på en liten kant. Jag kommer att skriva om helt vanliga dagar och om utflykter och annat smått o gott som händer i mitt liv och min familj.

RSS 2.0