Nov. 27, 2013

God kväll!
Jag har nu bestämt mig för att jag inte ska lägga någon energi på personer som inte ger mig nått, utan bara tar energi från mig. Jag förtjänar mer än så!! Nu ska det bli bättre än innan, ska lära mig att inte låta folk trampa på mig. Det kommer bli en utmaning mem em lärorik sådan.

Var dötts trött igår, för hade as mycket att göra på jobbet. Men mycket lugnare idag.
I morgon är sista dagen innan jag tar helg. Så skönt med lite längre helg. Jag och barnen åker till min mamma över helgen och sambon stannar hemma för Playstation 4 släpps på fredag så jag låter han får en helg till att få spela ostört. Nästa gång blit det min tur att få vara ensam hemma och hitta på något. Kanske tjejkväll eller nått.
Sedan på söndag ska jag träffa en tjej från viktgruppen, ska bli himla kul, plus hon har också barn så dom kommer kunna leka. Alltid trevligt med besök och ny vänskap!


Nu säger jag godnatt så hörs vi snart igen.

Nu och för alltid

Hej! Här berättas de om mitt liv och min vardag med barn och sambo, livet i allmänhet och om tankar och funderingar, vänner och jobb finns också med på en liten kant. Jag kommer att skriva om helt vanliga dagar och om utflykter och annat smått o gott som händer i mitt liv och min familj.

RSS 2.0