Nu får det vara nog!

Det var ju fan va dålig man ska vara på att skriva denna bloggen då!!! Dock inte mått vidare bra , med attityds problem o med de ena o de tredje.M nu får det vara nog!!
Då börjar man om igen. I morgon börjar man om på nytt och till en början så blir det maten o lätt träning så man får rutin på det hela.
Usch varit helt knäpp den senaste tiden gnällt och allmänt tjurig flugit i luften för minsta lilla och allmänt dålig attityd. Men nu blir det nya tag, jag ska fan i mig ta tag i detta kan ju inte hålla på så här, dock vet jag att det kommer bli upp och ner gångar på vägen men ska komma i mål med en sak i livet i alla fall. (oki två för gick ju faktiskt ut gymnasiet :P )
Har många gånger fått höra att jag påbörjar projekt men avslutar aldrig något så som en sa till mig när jag nästan hoppade av gymnasiet. När jag tänkte efter så stämmer det, påbörjar tusen saker men avslutar sällan eller aldrig sakerna. Nu ska jag banne mig göra det. ska gå ner min vikt hela 24kg och lära mig leva viktstabil efter det. Men nu en sak i taget åh det blir att börja med att få rutin på maten igen. Kommer bli jobbigt och kommer att falla många gånger men jag ska resa mig upp igen och fortsätta. JAg vill inte förstöra min kropp längre. För det är ju faktiskt bara mig själv man drabbar när man inte sköter sig och stoppar i sig fel saker. Jag vill leva inte bara vara vid liv som en go tjej sa.

Tänker inte försöka att gå tillbaka och minas vad som hänt sen sist jag skrev. Nu blickar vi framåt och gör det bästa utav situationen, med en början på att försöka komma ner till mina 80kg som jag vägde innana jul. idag 84,5kg vill försöka väga det till den siste februari. Ska nog gå med lite vilja och envishet. Jag förtjänar att få må bra och jag ärt värdig att må bra. Ska nog börja säga det framför speglen i stället haha. Nopp nu blir det tjicklick film då sambon inte är hemma i kväll. Så får ju passa på eftersom han typ vägrar se sånt. tjolla hopp :)    
 
Ps, va inte så hård mot dig linnea, om du inte orkar täna lika mycket som innan. du kommer igen. och små steg är bättre än stora. Plus ha lite tålamod. ha inte för höga krav på dig själv :)

Nu och för alltid

Hej! Här berättas de om mitt liv och min vardag med barn och sambo, livet i allmänhet och om tankar och funderingar, vänner och jobb finns också med på en liten kant. Jag kommer att skriva om helt vanliga dagar och om utflykter och annat smått o gott som händer i mitt liv och min familj.

RSS 2.0