Paket på morgonen!!

Jag har ju anmällt mig som buzzador. Har inte berättat innan då jag inte trodde jag skulle få vara med i någon kampanj. :)
Men så i dag när jag skulle till jobb var där ett paket utanför dörren. Tog upp de och upptäckte snabbt att det var från Buzzador. Jag är med i en kampanj för KinderSchoko-Bons. Jag tjänar inget på på att medverka i kampanjen förutom att jag får prova olika produkter. 
Kinder Shokobons riktar sig till både vuxna och barn. Ett litet kinder ägg med krispig fyllning av mjölkchoklad och krämig mjölkfyllning och hasselnötter. Inlindad i prasligt papper för bättre hygien och mindre klad. Innehåller Hasselnötter mjölk och soja, lagom stor påse på 125g  Och man kan hitta dessa i varubutikar som Ica, Coop, Willys, Hemköp etc. Priset för en påse är inte mer än 19.90kr.

Jag tycker: Det är en perfekt storlek på påsen och dom smakar riktigt gott. hade lätt köpt dom igen. lagon stora för barnen och det är goa krispiga som ger en extra njutning. 

Bjöd ju på några på jobbet och där var det till och med en som inte vanligtvis är så jätte förtjust i vanliga kinder tyckte om dessa små kinder schokobons och alla andra blev lika nöjda och tror dom kunnat köpa dom själva. min son älskar dom. och jag själv tycker dom är super goda men så älskar jag kinder över huvudtaget :)

trevlig kväll på er

 

Nu och för alltid

Hej! Här berättas de om mitt liv och min vardag med barn och sambo, livet i allmänhet och om tankar och funderingar, vänner och jobb finns också med på en liten kant. Jag kommer att skriva om helt vanliga dagar och om utflykter och annat smått o gott som händer i mitt liv och min familj.

RSS 2.0