Tillbaka igen.

Hej!
Länge sedan, hur har ni det där ute? Här rullas det fram. I mars får vi en liten flicka till i familjen, och jag längtar en massa. Nu är det 6 veckor kvar och man är stor som ett hus känns det som. Har ju inte skrivit på drygt ett år. Det har hänt en massa sen dess. Min stora tös har börjat ettan. Det går bara bra för henne där. Hon fick ju diagnos när hon var 5, och vi valde att inte ge medicin. Men när hon började ettan började vi ge henne. Men vi har fått sluta med den pga att hon slutade  äta och fick ont i magen varje dag. Men de funkar bra utan iaf. 
Leo går fortfarande på förskolan och det går också bra. Dom har skridsko åkning varje torsdag några veckor framöver. Det tycker Jan är jätte kul. Jag har lyckats ta körkort och det känns toppen. Har haft körkort sedan juni förra året. Det är en befrielse att kunna åka dit man vill. Så vi tog en tripp till halmstads äventyrsland som barnen älskade. Vad har mer hänt under 2015?
Stellan hade jobb i 8 månader. Sen var företaget tvungen att dra ner på folk o eftersom han var sist in så åkte han först ut. Plus en annan kille som också fick sluta. Men han har varit på en intervju i veckan på Proffice så vi får hålla tummarna att han får detta jobbet. 
Jobbet har flyttat vårt lager till andra sidan stan. Men det tar bara 10 min att köra dit. Det är mycket större än de vi hade och vi trivs mycket bättre. Nä har inte kommit ifrån mitt jobb än :( 
Är ju fortfarande uthyrd till kyäni. Vet inte om jag nämnt att jag ville bli  anställd  där istället. Men det vill jag. Tills dom började anställa andra istället. De är så fult gjort av dom, när dom visste hur gärna jag ville gå över till dom istället för där jag är idag. Men nu vill jag inte de längre för de dom gjort. Men det spelar inte så stor roll just nu eftersom jag är gravid i v 34. Vi väntar en liten flicka och det ska bli så mysigt att gå hemma med liten igen. Som man går och längtar just nu. Har dock varit sjukskriven  sedan mitten av september. Så man är väll kanske lite uttråkade att gå hemma. Men kan man knappt gå vissa dagar så är de svårt att jobba. Har fått foglossning från hell och illamående dom första 3-4 månaderna. Halsbränna från andra månaden ca. Så typ levt på halsbränna medicin. Haha lite skämtosido.
Åkte till ullared i oktober för att handla till bebis. Så jag och min väninna  körde vid 7 på morgonen. Var framme vid halv nio för vi stanna och åt frukost på vägen. Det blev en hel del grejer, får ju köpa allt igen när vi har gjort oss av med allt från dom två första. Men snart är allt införskaffat så hon kan komma när hon behagar. Ska bara får tummen loss och packa BB väskan. 
Ah jag och Stellan har gått och blivit gammal haha vi blev 30 år förra året. Men det blev ingen 30 års fest. Konstaterat att vi inte har så många att bjuda iaf. De hade blivit hans syskon och min vän med hennes partner.  Vet inte om det är något jag velat. Jag vill ha en ordentlig fest med många vänner. Men svårt när man faktiskt inte har de. Får försöka få bra vänner när jag fått bebis och hoppas på att där e trevliga mammor i mamma gruppen. Stellan har inte heller så många. Han har en som han umgås med ibland. Man är lite isolerad när man inte har vänner. :( men inte heller så lätt att hitta. Inte så här när man är lite äldre. Var lättare förr. 
Över till annat, har börjat prenumerera  på  glossybox box. Fick min första box den 25 januari. Och gillade innehållet. Bara provat tandkrämen och tandblekningspennan. Tycker faktiskt att tänderna blivit lite vitare. Men det har inte använts i en vecka än så får vänta lite till för att se om det gjort skillnad. 
 
I år har vi hunnit med att åka på Disney On Ice igen. det var väldigt uppskatat av barnen i år med. Varit på bus fabriken. Sen har jag varit och hälsat på min syster som bor i höör nu. jag och Leo åkte dit själva, så gick matilda och stellan till skriskohallen. 
Barnen har börjat på barngymnastik två dagar i veckan och det gör dom gott att få spronga av sig  där. för dom har energi för 5 eller nått haha :)
Här nedanför kommer lite bilder på lite smått o gott. 

Här e senaste selfin på mig, stor som ett hus känner jag mig nu när jag ligger på över 100kg. men så har jag slutat röka när jag blev gravid så har väll en liten förklaring plus beisen. 
Här är jag i vecka 27-28 nått :)
Här är jag i vecka 30 nått 
 
Hämtat ut lite babyboxar, och denna vart jag väldigt nöd med :) hämtat ut från några apotek också och två var väldigt uppskattade också, har ingen bild på dom men där bar en hel del bra saker som nappflaska och nappar och miniderm kräm i storformat inte bara tester. våtservetter. Så man har lite till starten.
 
 
Här är min fina lilla glossybox. Är så nöjd med den. 
 
Som jag skrev här högre upp så har jag bara provat tandborsten och pennan med tandkrämen.
 
Litens vagn är klar och det är den bästa vagn jag köpt. så smidig och lätt att köra, ska bara bädda den. det bästa med den är att det är en duo och man kan skifta handtaget fram bak. plus vända på ligg och sittdelen. Märket är bugaboo cameleon. 
 
Ja det var nog det jag hade att säga för denna gången. Ska verkligen vara mer aktiv, nu kommerjag ju gå hemma så nu kommer jag nog ha lite mer tid att skriva. plus har saknat bloggandet en hel del, men aldrig kommit till skott. men nu är jag här igen och förhoppningsvis så försvinner jag inte så länge igen. lägger nog upp ett inlägg om julen och disney on ice lite senare. 

Kram

Nu och för alltid

Hej! Här berättas de om mitt liv och min vardag med barn och sambo, livet i allmänhet och om tankar och funderingar, vänner och jobb finns också med på en liten kant. Jag kommer att skriva om helt vanliga dagar och om utflykter och annat smått o gott som händer i mitt liv och min familj.

RSS 2.0