Stormen Simone och lite allmänt

God morgon!

Förlåt att jag inte skrivit på ett par dagar. :( Har haft fullt upp och inte tänkt på det eller inte orkat bara. Är så sjukt trött, men det har med höstmörkret att göra. Blir å seg när det blir mörkare ute att kroppen inte orkar mer än att gå till jobb komma hem, äta och sen är man bara redo för sängen alltså.

Kom ju som sagt hem i söndags kväll efter en jätte mysig helg uppe i Göteborg. Mycket mys med min systers dotter. Skulle vilja lägga upp bild här på henne men för respekt för min syster, så gör jag inte det :)
Fick massa kläder till barnen från henneockså, plus att jag köpte lite själv där uppe. Så nu är garderoberna på fyllda lite också. Men det behövs mer nu inför vintern. 

Måndagen började bra, cyklade till jobb och jobbade som vanligt tills man fick höra att en storm var på väg in. Ingen på jobb verkade bry sig nämnvärt, medans jag följde allt via Helsingborgs dagblad live där läsarna kunde skriva komentarer om vad som skedde runt om.  Vid tre tiden ville jag bara hem men eftersom ingen brydde sig på jobbet så fick man snällt stanna kvar. Tills det började blåsa upp ordentligt. Då sa jag till lagerchefen att jag gick hem vare sig dom ville eller inte. I så fall skulle jag tagit arbetstidsförkortning, så  tjugo  över  fyra, ca halv fem då gick jag. Ångrar i dag att jag gick så sent för det var det värsta jag varit med om. Fick krama om stora tjocka lycktstolpar och flaggstänger, var på väg flera gånger att flyga baklänges, det jobbigaste var ju att det var helt öppna ytor nästan hela vägen hem. Men pratade med min sambo hela vägen och han sa att jag skulle ta mig in mot husväggarna där jag kunde. Kan lova att jag var rädd.  Inget roligt alls. Vind byarna var värst när de kom. Men kom i alla fall hem hel, Tror att hade jag gått när vi slutat vette katten om jag orkat ta mig hem. För vinden tog till strax efter att jag kommit hem. Då var jag både genom svett och röd i hela fejan.  Då man haft motvind hela vägen.   


 
Lite bilder från när jag kom till skogen nära hem. För det gick banne mig inte att fota på öppen yta!

Tisdag 
Fick ta bussen till jobb. plus kom lite sent, detta var vad mansåg dagen efter denna stormen Simone. 
 Lite bilder från förödelserna :( Inteså roligt. Då den sista b ilden är från där jag hade gått förbi på kvällen så detta hände efter och jag är glad jag inte gick där när jag gick hem!! Hade man gått senare...
 
 
 
På väg till dagis och jobb i går morse 

Jobbade till halv tolv, sen gick jag hem för hade ont i magen och måde inte riktigt bra. Så i dag blir det att vara hemma. 

Ingen träning på ett par dagar :( varit lat av mig men ska försöka få till lite träning idag. 
nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället. men hörs senare. 

Kramar till er alla läsare o ha en toppen dag.
 
Over And Out.  
 
 

Nu och för alltid

Hej! Här berättas de om mitt liv och min vardag med barn och sambo, livet i allmänhet och om tankar och funderingar, vänner och jobb finns också med på en liten kant. Jag kommer att skriva om helt vanliga dagar och om utflykter och annat smått o gott som händer i mitt liv och min familj.

RSS 2.0